Saturday, 4 June 2011

My First Date

Assalamualaikum !

winkwink - malam nie afie nak shared at korang semua kisah pertemuaan pertama afie dengan zaki . . zaki is my boyfriend okay ! uhuks - afie couple dengan zaki 03-mei-2010 setelah hampir 5bulan afie berkawan dengan dia . . so , hari nie genap 1tahun , 1bulan & 1hari afie bercinta dengan dia . . banyak dugaan yang telah kami tempuh . . :)



okey , sebelum afie teruskan story afie nie , afie perkenalkan dulu boyfriend afie . . nama boyfriend afie ialah Muhammad Redzuan Zaki . . berumur 18tahun dan berasal daripada Kuantan , Pahang . . afie sayang dan cinta dia sangat-sangat . . so , kalau afie berblogging , afie akan ganti panggilan nama dia dengan zaki . . taknak letak nama lain , sebab zaki is better . . right ?

winkwink - first date afie dengan zaki ialah 24-mac-2011 . . hampir setahun bercinta , baru afie boleh face to face dengan dia . . alhamdulillah . . memang bersyukur sangat-sangat sebab boleh jumpa . . memang afie tak sangka yang afie boleh jumpa dia . . afie ingatkan tak boleh nak jumpa . . hehehe - :xDD

okey , afie jumpa zaki malam . . tu pun dekat rumah kakak afie sebab zaki pergi Terengganu . . then , bila dia nak balik Kuantan , dia singgah Dungun sekejap sebab nak jumpa afie . . just jumpa aje okay . . tak buat apa-apa pun . . i mean tak macam couples lain yang pergi tengok wayang semua . . afie just jumpa , borak-borak . . tu saja . . :)

urm . . sebagai kenangan , zaki bagi afie keychain . . afie sayang keychain tu sebab ada tulis nama afie . . and loving words daripada zaki . . I LOVE YOU FOREVER . . winkwink . . sempat jugak zaki snap gambar afie dan dia walaupun afie taknak . . :xDD



click like and leave your comment here

2 pengkritik professional:

cik kacak said... [Reply]

HHE , sweet sweet . hope bekekalan yer !

-Love,cikKacak-

Nur Afie said... [Reply]

@cik kacak winkwink - thanks yer . . amin . . harap-harap macam tu laa . . :) thanks darl . .

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan