Saturday, 2 July 2011

Jom Kita Join : Bloglist Cik Nanie

Assalamualaikum !

winkwink - bosan tahap gaban hari nie . . memang tak ada idea nak buat benda-benda yang berfaedah selain online and update blog buruk nie . . okay ! sekarang afie nak join satu bloglist cik nanie sebab tetiba afie tertarik aje nak join-kan diri afie nie . . :D

bloglist nie ada syarat-syarat yang simple . . 
buat satu entry yang bertajuk Jom Kita Join : Bloglist Cik Nanie
letakkan header nie dalam entry tersebut . . 
create-kan tiga ayat yang gempak dalam entry tersebut . . contohnya : "BLOGGER ! SYOK GILER !"
tag kepada tiga orang rakan blogger yang lain and make sure mereka semua tahu . . (pelangi lily , onitsukahana , lina )
post link entry korang at comment bloglist cik nanie . .
syarat pilihan (terpulang) : follow blog cik nanie but mesti ikhlas okay !
okay . . itu sahaja untuk syarat-syarat bloglist cik nanie . . but ada beberapa benefits apabila korang semua join bloglist nie . . so , kalau nak tahu , jom usha bloglist cik nanie . . winkwink - okay ! cik nanie akan sediakan beberapa hadiah laa . . wah ! makin syok nie *dengar hadiah terus syok . . tapi hanya yang bertuah sahaja okay ! :)

HADIAH UTAMA :

enam hadiah untuk ayat gempak yang paling best
tiga hadiah untuk blogger lelaki
tiga hadiah untuk blogger perempuan

TARIKH TUTUP :

31-OGOS-2011

okay . . dengan itu , jom follow afie join bloglist nie okay . . tak susah tak senang . . hahaha *berbelit ayat . . tujuan afie join bloglist nie sebab afie nak tambah kenalan . . tak best laa kalau followers ramai tapi tak ada kenalan . . so , kalau afie join bloglist cik nanie , kemungkinan besar afie dapat berkenalan dengan lebih ramai lagi . . kan ? hohoho . . bagi afie , KAMI BLOGGER BERDEDIKASI ! kan ? blogger nie memang berdedikasi . . kalau tak , mungkin dah ramai blogger nie bagi kutukan yang boleh tembusi tahap kesabaran seseorang . . mungkin ada tapi tak sepenuhnya . . :)

click like and leave your comment here

10 pengkritik professional:

Rohaizam Rosli said... [Reply]

Iejam pon join segmen nih... singgah dan follow kamu....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/jom-kita-join-bloglist-cik-nanie.html

Nur Afie said... [Reply]

@Rohaizam Rosli heyhey iejam . . winkwink - thanks yer iejam . . ;D

Shuk_ArChie said... [Reply]

Shuk datang support segmen ni ;) n dah follow anda...
Klik Sini untuk melawat blog Shuk

Nur Afie said... [Reply]

@Shuk_ArChie winkwink - thanks yer shuk . . :)

Lina Only said... [Reply]

terime kasih sbb tag eh :)

Nur Afie said... [Reply]

@Lina Only sama-sama ;)

nanie zainudin said... [Reply]

thx dear for join and nanie dah follow kamu

check ur name here :)

http://ciknaniezainudin.blogspot.com/p/bloglist.html

dAk EyTy ThOmeL said... [Reply]

jenguk dr segmen yg sama

http://eyty-story.blogspot.com/2011/07/jom-kita-join-bloglist-cik-nanie.html

Nur Afie said... [Reply]

@nanie zainudin winkwink - welcome nanie . . :D

Nur Afie said... [Reply]

@dAk EyTy ThOmeL winkwink - okayokay . .

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan