Tuesday, 5 July 2011

Motif ?

Assalamualaikum !

winkwink - akhirnya . . dapat jugak update blog hari nie . . ingatkan dah tak dapat nak update blog hari nie sebab malas . . winkwink - heyhey . . afie nak story nie . . kalau korang tak nak dengar baca story nie , sila berambus keluar daripada blog afie okay ?

yang afie bulatkan tu laa jellyfish
macam nie . . petang tadi afie and atikah pergi pantai teluk bidara . . at sana memang terkenal dengan pantai yang cantik dan bersih . . tapi at sana banyak jellyfish *ubur-ubur laa sayang . . masa kami berdua sampai , orang memang tak ramai sebab bukan hari minggu . . yang ada budak-budak lelaki yang memancing berhampiran gua , dua orang lelaki yang berehat tepi pantai and satu couples nie . . :)

afie pergi duduk at batu besar dengan atikah . . tetiba afie ternampak satu benda putih . . comel sangat . . bila afie bangun and pergi dekat dengan benda tu , rupa-rupanya jellyfish . . yerk ! bahaya laa jellyfish nie . . terus atikah takut nak duduk berhampiran dengan ombak tu . . afie ajak atikah pergi at batu besar yang lain . . lepas bergambar beberapa keping , afie sekali lagi ternampak jellyfish at tepi pantai sebab dibawa ombak . .

winkwink - satu lagi . . semasa afie tengah bergambar , datangnya salah seorang lelaki daripada dua orang lelaki tadi tu . . dia datang dan tanya afie something . .

boy : hey . . nak snap gambar ke ?
afie : hah ? tak laa . .
boy : kalau nak snap gambar , biar saya tolong . .
afie : eakh ? tak apa laa . . terima kasih . .
boy : eh . . tak apa . . marilaa saya tolong snap gambar awak berdua . .
afie : tak apa . . saya tak bergambar . . terima kasih okay . .

heyhey . . apa motif budak tu ? nak tolong or nak apa ? nak ambil kesempatan dalam kesempitan ? sorry . . bukan afie nak fikir bukan-bukan tapi daripada cara budak lelaki tu , memang mencurigakan . . atikah memang dah takut sebab dia dah lama tinggalkan afie dengan budak tu . . urgh !

click like and leave your comment here

2 pengkritik professional:

cik kacak said... [Reply]

x penah jumpa lagi org volunteer macam boy tu . HHE

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/kerja-last-minute-memang-sengsara.html

Nur Afie said... [Reply]

@cik kacak hahaha . . tu laa . . firstly , memang terkejut jugak bila ada yang offer macam tu . . ;D

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan