Tuesday, 28 June 2011

Contest Bersama Bear

Assalamualaikum !



winkwink - tadi afie blogwalking blog blogger semua nie . . tetiba afie tersesat at satu blog nie . . afie pun apa lagi , sementara nak lepaskan diri daripada blog tu , afie berehat sekejap . . then , afie terjumpa satu contest nie . . wah ! best tu . . contest bersama bear . . so , afie pun nak join !

wait ! sebelum korang pun nak ikut afie join contest nie , baca dulu syarat-syarat nie . . syarat-syaratnya amat mudah untuk difahami dan amat senang untuk diingati *cewah ! ayat gempak . . okay , jom baca dulu syarat-syarat cik stella nie . . 
1) mesti follow cik stella dulu
2) tempek or tampal or lekatkan banner yang at atas tu dalam entry okay
3) letak banner at sidebar jugak
4) kalau boleh edit laa banner tu sedikit . . bagi cantek , menarik , tertarik kau memang da' boom
5) sertakan picture yang terbaik okay . . good luck and jangan lupa hantar link entry anda at ke blog cik stella
6) tarikh tutup 20/07/2011 pada jam 12.00am
7) terbuka kepada semua . . tak kisah anda boy or girl . . picture baby bersama bear pun boleh . . datuk dan nenek bersama bear pun boleh . . 
dah baca dah syarat-syaratnya kan ? amat mudah kan ? by the way , hadiahnya ialah hadiah pertama picture terbaik , tercomel dan tercomel . . hadiah kedua ialah picture edit terchantik . . winkwink - eh , tengok tu ! banner pun afie dah edit serba sedikit . . so , apa tunggu lagi . . jom laa join sama okay . . by the way , jom baca story afie dan winnie at bawah nie . .


tengok tu ! afie bersama winnie . . hadiah daripada zaki . . comel kan ? macam tuan dia *oppps ! terperasan sudah . . nak tahu tak ? kesian winnie nie taw ! asyik kena tinggal aje . . kalau kena tinggalkan sekejap , boleh tahan . . nie kena tinggal berjam-jam *kejam betul afie nie . . kesian kan ? :xDD

alaa . . tak apa . . walaupun afie dah tinggalkan winnie nie berjam-jam , winnie tetap sayangkan afie taw ! tengok tu . . winnie cium afie . . sukanya ! afie peluk pun , winnie tak marah . . nie afie bertambah sayang at winnie nie . . tapi satu aje yang afie geram . . winnie duduk atas lappy afie . . main facebook laa tu ! :xDD

afie suka sangat bila winnie ada . . winnie teman afie taw ! walaupun afie baru lagi kenal winnie , winnie dah manja dengan afie . . sebelum tidur , afie akan kiss pipi winnie . . bangun tidur , afie akan kiss mulut winnie . . sweet tak kami berdua ? hahaha . . winnie ada tempat tinggal yang best ! chantek and kemas tempat tu iaitu dalam kotak . . :xDD


click like and leave your comment here

4 pengkritik professional:

Onitsuka_hana said... [Reply]

gud luck :)

Nur Afie said... [Reply]

@Onitsuka_hana thanks dear !

stellaizz said... [Reply]

thanks sudi join


good luck

Nur Afie said... [Reply]

@stellaizz heyhey . . most welcome sweety ! ;D
by the way , thanks okay !

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan