Tuesday, 28 June 2011

Alhamdulillah

Assalamualaikum !

winkwink - sekarang afie cuba happy-kan diri afie selepas ketiadaan zaki . . semalam memang sedih giler . . tak boleh nak tidur . . afie rindukan zaki sangat-sangat *sebak sudah sekarang . . okay-okay . . afie tak boleh sedih . . afie mesti kuat untuk zaki . . :)

guys , you know what ? hari nie afie tak pergi sekolah pulak . . bukan sebab malas tapi sebab afie ada test lesen dengan JPJ . . omg ! memang berdebar sebab takut tak lulus . . pagi-pagi lagi afie dah bangun . . tak breakfast pun sebab tak ada selera . . :xDD

tapi alhamdulillah , afie lulus test lesen nie . . masa pergi nak ambil result tu at pondok JPJ , muka cuak giler . . masa nak bagi salam sebelum masuk dalam pondok tu pun , suara tak berapa nak keluar . . hehehe . . bila tengok result , afie hanya mampu senyum . . afie tak boleh nak kongsikan dengan zaki . . just with family and friend . . :'(

sebelum tidur semalam . .
peluk . cium ! ngeee ~

click like and leave your comment here

4 pengkritik professional:

foll0w ana.. ;) said... [Reply]

haih...hihi.. moge owez bhagie..

Nur Afie said... [Reply]

@foll0w ana.. ;) winkwink - thanks dear . . hopefully , macam tu laa . . amin . . . :)

foll0w ana.. ;) said... [Reply]

hihi.untung yek ade org syg. hihi..

Nur Afie said... [Reply]

@foll0w ana.. ;) untung ke ? uhuks . . mungkin laa . .

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan