Tuesday, 14 June 2011

Home Sweet Home

Assalamualaikum !



winkwink - dah 4hari afie tak update blog kan ? afie pergi KL laa . . so , afie tak bawak laptop sebab kakak afie pinjam . . kalau afie tak reply korang punya pesanan at shoutbox tu , sorry okay . . nanti afie follow and blogwalking blog korang . . :)

okay . . afie pergi KL hari sabtu dengan cousin afie . . parents afie pergi hari ahad . . hari sabtu malam afie just rehat at rumah cousin afie sambil tengok perlawanan bola piala FA *tahniah terengganu . . 2-1 babe . . hari ahad sekitar pukul 3petang , baru afie keluar dengan cousin afie pergi jejalan at The Mines . . pukul 5.30petang baru afie berdua keluar dari The Mines and pergi at rumah kawan cousin afie at Bangi . . sebab nak ambil jersi Terengganu yang dorang tolong belikan untuk husband cousin afie . . then , lepas tu afie pergi at ILSAS sebab parents afie ada at situ . . nak hantar abang afie yang belajar at situ . . :)

winkwink - lepas balik dari ILSAS , afie pergi balik rumah cousin afie untuk bersihkan badan sebab lepas maghrib nak keluar . . hehehe . . memang syok sebab dapat habiskan duit ayah . . winkwink - just pergi The Mines sekali lagi sebab nak tempat yang terdekat . . hari isnin baru afie pergi check-in hotel Adamson at Kampung Baru . . then , bershopping at MidValley and Sogo . . bershopping laa sehari suntuk tu . . afie beli baju t-shirt and kemeja , seluar jeans . . :)

okay . . hari nie afie dah balik Dungun . . so , pagi tadi sebelum balik , afie sempat singgah at jalan TAR . . tak ada apa yang menarik pun tapi afie hanya tertarik pada satu aje . . beg DOMOKUN . . wah ! smart laa . . suka gila afie . . beg tu harga RM35 . . apalagi , terus afie mengarut at kakak afie yang kedua tu suruh belikan . . nasib baik dia belikan . . hehehehe . . :)

sekarang afie dah sampai rumah . . wah ! letih gila . . baju memang banyak gila nak kena cuci . . esok dah nak ke sekolah . . dah 3hari afie tak ke sekolah . . dah sah-sah kena jumpa pengetua nanti . . sebab tahun nie kehadiran merosot sikit . . hehehe . . banyak cuti . . :)

click like and leave your comment here

0 pengkritik professional:

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan