Friday, 10 June 2011

Blogger Dipertikaikan

Assalamualaikum !

winkwink - salam jumaat dan selamat pagi semua . . semoga hari nie hari yang indah untuk korang dan lebih baik daripada semalam okay . . semalam afie tak update blog sebab tak ada idea . . otak traffic jammed . . idea semua lari . . hehehe . . :xDD

okay , afie update blog hari nie sebab nak berbicara tentang blogger dipertikaikan . . pelik aje kan tetiba afie update blog tentang blogger dipertikaikan . . winkwink - tapi betul laa . . kenapa sekarang banyak sangat cerita blogger dipertikaikan . . contohnya , nak tuduh blogger nie berblogging sebab nak bergosip , nak buat propa , nak mengutuk and macam-macam lagi laa . . :)

hello . . blogger nie berblogging bukan untuk semua tu okay . . blogger nie berblogging ada niat tersendiri . . jangan nak tuduh semua blogger macam tu . . banyak udang banyak garam , banyak orang banyak ragam . . so , jangan nak tuduh tanpa bukti . . afie bukan nak tuduh siapa-siapa tapi afie kadang-kadang terbaca jugak status at facebook tu , ada jugak manusia yang update status untuk pertikaikan blog blogger sekalian . .

winkwink - kalau jealous sebab blogger semua update blog yang best-best , jangan nak mengutuk . . create aje blog . . bila rasa tak puas hati , update laa blog tu panjang-panjang . . biar sampai 10 slide . . senang aje kan ? tak susah . . . :xDD



click like and leave your comment here

6 pengkritik professional:

cik kacak said... [Reply]

dorang tak de blog , jeles lah tu . MUAHAHA

Nur Afie said... [Reply]

@cik kacak HAHA - betulbetulbetul . afie sokong .

Onitsuka_hana said... [Reply]

bagus entry niee

Nur Afie said... [Reply]

@Onitsuka_hana hehehe . . thanks yewp . . :)

Siti Nurazlinda said... [Reply]

haha, biarkan aje lahh. diorang yang mengutuk para blogger tu tak memahami erti setia kawan. dengan berblogging lahh kita dapat kenal dengan macam2 ragam manusia dan itu akan menjadikan kita lebih matang dalam segala hal. so, let them insult us ! we just smile forever. :)

Nur Afie said... [Reply]

@Siti Nurazlinda yeah . afie setuju . betul tu . tetapi kekadang kita perlu jugak dalam hal sebegini . jangan nak bagi manusia lain yang judge kita sesuka hati and buat propa macam-macam . .

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan