Sunday, 5 June 2011

I Join Bloglist Cik Kacak

Assalamualaikum !


winkwink - malam nie afie ada terima satu jemputan daripada cik kacak untuk join bloglist cik kacak nie . . so , afie dengan rela hati nak men'join'kan diri afie nie . . untuk join nie , cik kacak ada bagi enam senarai untuk bloglist tu . . bagi sesiapa yang join tu , boleh laa pilih untuk blog sendiri . . yang mana yang sesuai dengan keadaan blog korang . . antara senarai tu ialah blog comel lote , blog handsome , blog sweet , blog awesome , blog cool and blog PMR , SPM candid . . afie masih confius nak masukkan blog afie dalam kategori mana . . :'(

okey , biarlah . . afie pilih blog sweet laa sebab pink and black . . menyerlah aje afie tengok *sorry . terperasan sekejap . . wait ! yang nie pun ada syarat wajib taw . . tapi afie dah turuti segala syarat-syarat tu . . syarat-syaratnya ialah . . .

- buat satu entry dengan tittle 'I Join Bloglist Cik Kacak' [done]
- letakkan banner I Join Bloglist Cik Kacak dalam entry or sidebar [done]
- tagkan kepada dua orang blogger yang lain and pastikan mereka tahu (Hidaya) (Saadieya) [done]
- tinggalkan link entry nie at entry cik kacak [done]

so , tarikh tutup nie 10-Jun-2011 . . sekarang dah 05-Jun-2011 , korang still ada 5hari lagi . . cepat-cepat join okay ! afie sudah join . . wohoooo ! :')
click like and leave your comment here

3 pengkritik professional:

cik kacak said... [Reply]

HHE , thank you cik NH afie - muah muah , tahniah org first yang join ;D

Nur Afie said... [Reply]

@cik kacak winkwink - my pleasure kacak . . muah muah . . wahhh ! org first ? bangga pulak . . yuppy ! :D

nur hidaya said... [Reply]

thanks hihi

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan