Monday, 6 June 2011

Nur Afie Punya Kisah

Assalamualaikum !

winkwink - semalam afie ada update status at fanpages afie yang hari nie afie nak perkenalkan diri afie . . kan ? okey . . afie akan perkenalkan serba sedikit laa . . sebab belum tentu korang nak tahu kan ? winkwink - sumpah macam biodata nanti afie buat . . :xDD

nama afie sebenar ialah Nursyafiqa Binti Hasnan . . nama panggilan afie or iqa . . berumur 16tahun pada tahun 2011 nie . . lahir pada 14-Mac-1995 bersamaan 12-Syawal-1415 iaitu pada hari selasa . . afie lahir di Hospital Dungun , Terengganu . .afie anak bongsu daripada empat orang adik beradik . . afie suka sesuatu yang mencabar . . afie suka bermain bola tampar tapi afie tak boleh nak teruskan bermain sebab mendapat tentangan daripada parents . . cita-cita afie nak menjadi tentera laut maritim . . memang tu cita-cita afie daripada dulu tapi turut mendapat tentangan sebab parents nak afie jadi nurse or doktor . . :)

winkwink - tu serba sedikit tentang afie okey . . ada jugak seberapa perkara yang afie tak boleh nak kongsi *sorry . . by the way , walaupun afie anak bongsu , afie tak manja taw ! sifat afie susah orang nak jangka kowt sebab mood afie boleh berubah dengan cepat . . winkwink - afie seorang yang garang , tegas , penyayang dan sombong . . seriously afie cakap , dah banyak orang cakap afie sombong sebab afie tak mudah nak senyum . . :)


afie tak secantik korang semua . . afie tak cute , tak comel , tak cantik , tak manis tapi afie tak bodoh taw ! afie tak suka dikongkong sebab afie seorang gadis yang lincah . . kalau afie dikongkong , memang afie akan protes melainkan family afie yang kongkong sebab afie tahu mereka kongkong afie demi masa depan afie . . mereka nak terbaik untuk afie . . :)

click like and leave your comment here

0 pengkritik professional:

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan