Saturday, 18 June 2011

Love Lessons

Assalamualaikum !

winkwink - terlebih rajin pulak afie hari nie kan ? asyik meng-update blog aje . . macam laa sekarang nie free sangat . . hehehe . . gunakan masa yang ada sementara nak start buat homework . . :)

wait ! korang pernah baca novel Aa+Bb . . karya hlovate . . memang best laa novel nie . . syok aje . . dalam novel nie , afie ada terjumpa beberapa love lesson and yang di-create oleh si hero dalam novel tu . . memang best love lesson tu . . antaranya :-

  • start the day with something sweet and end it with something sweeter
  • dating
  • holding hand
  • sharing food
winkwink - tu baru sedikit love lesson . . hehehe . . macam dah lapuk aje kan ? wuek ! okay , nie bahasa apa entah . . sepanyol and jerman kalau tak silap afie . . bahasa cinta !
  • estoy enamorado de ti - saya mencintai kamu
  • senorita - cik
  • si carino - ya , sayangku
  • si amor - ya , cintaku
  • yo tambien - saya juga
  • lestroy harto - dah laa tu
  • querida - sayang
  • usted se olvido de besarme - awak lupa cium saya
  • te quiero mucho - saya sangat mencintai kamu
  • usted es tan hermosa - awak sangat cantik
  • una idea disparatada - idea gila
  • locamente enamorado - edan kasmaran
  • no pude evitar reirme - saya tak boleh tahan ketawa
guys , dah baca kan ? so , korang boleh guna untuk couples korang . . nak ayat berbunga sikit kan . . biar mereka semua tertanya-tanya apa maksud korang . . winkwink - goodluck ! :)



click like and leave your comment here

6 pengkritik professional:

Haffiz MohdNoor said... [Reply]

..love lesson gitu bagus ambil pengajaran dr novel nmpk,,bermanfaat la jugak :D

Onitsuka_hana said... [Reply]

dah baca..best sangat..jgan lupa baca Novel Tunas karya Hlovate plak.. cerita di sebalik Aa+Bb

Nur Afie said... [Reply]

@Haffiz MohdNoor haha . . bermanfaat kan ? :D

Nur Afie said... [Reply]

@Onitsuka_hana wahhh ! ada jugak ke cerita disebalik Aa+Bb ? tak tahu pulak . .

cik kacak said... [Reply]

alaa , pasal komik takde ? HHE

Nur Afie said... [Reply]

@cik kacak komik ? tak minat komik . . so , takda . . :) <3 :D

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan