Monday, 20 June 2011

Perangai Budak Sekolah 16tahun

Assalamualaikum !

winkwink - letihnya . . baru balik sekolah . . tak sempat nak rehat , terus online and update blog . . yer laa . . semalam kan afie tak update blog sebab tak ada idea . .hari nie ada sikit idea untuk update blog nie . . idea yang mengarut !

okay . . perangai budak sekolah 16tahun . . siapa tu ? afie laa . . siapa lagi kan ? perangai apa yang afie dah lakukan nie ? nak tahu ? nak ? perangai perasan seorang diri . . hehehe . . yer laa . . pagi tadi afie siap nak ke sekolah awal sikit daripada biasa . . so , bila ada masa yang lebih , apa lagi . . terus afie snap gambar . . penuhkan memory handphone . .

winkwink - afie memang tak lawa . . afie snap untuk saje-saje . . hilangkan rasa bosan . . so , kalau korang nak kutuk , silakan . . afie tak kisah sebab tu pandangan orang tentang afie . . winkwink - sayang korang ! hehehe . . now , afie nak buat homework physic pulak . . kalau ada masa , afie update lagi okay ! :)









click like and leave your comment here

0 pengkritik professional:

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan