Monday, 27 June 2011

OMG ! I Will Miss Him !

Assalamualaikum !

winkwink - selamat petang sayang blogger . . afie ada dua cerita nie . . good news and bad news . . nak tahu yang mana dulu ? ngeee ~ okay . . afie shared yang good news dulu okay . . good news ialah afie dapat hadiah daripada zaki *thanks abang untuk hadiah tu . . nak tengok ? nak ? kiss dahi pipi afie dulu *just kidding . .

:
:
:
\/

hai . . nama saya winnie ! pengganti zaki . .
comel tak ? comel ?

comel tak ? comel kan ? afie suka giler tengok bear nie . . terus senyum sampai ke kaki telinga . . macam nie sebenarnya . . tadi afie balik sekolah , bila sampai rumah , afie tekan bell sebab pintu terkunci . . tetiba mama datang and bukakan pintu . . 

mama : hah ! masuk ! siapa pulak bagitahu hadiah tu ? daripada kuantan . . zaki ke ? (suara ala-ala ibu singa yang kelaparan)
afie : urgh ? untuk orang eakh ? kuantan ? entah laa . . siapa pulak bagi nie ? (muka dah merah sebab bengang bila mama dah tahu zaki bagi)
mama : banyak cakap . . suka sangat laa dapat hadiah tu !
afie : eh . . mana ada . . menyemak aje dapat hadiah . . (cover line)

hahaha . . bertuah betul kan dapat anak macam afie nie kan ? cover line dengan menipu . . hehehe . . winkwink - :xDD

okay-okay . . bad news ? bad news is zaki dah pergi pekan . . sambung belajar at IKM . . afie tak kisah sebab tu yang dia nak and tu yang afie suka . . dia sambung belajar demi masa depan dia jugak . . nak jadi anak bangsa yang berjaya kan ? urm . . apa pun yang terjadi , afie tetap dibelakang dia . . afie tetap sokong dia jika dia benar . . :)

tapi yang paling menyesakkan nafas afie ialah afie tak boleh nak berhubung dengan dia sampai hari jumaat nie sebab dia ada orientasi . . sanggup ke afie ? mungkin tak tapi afie akan cuba hadapi . . hopefully , dia dapat jaga diri dia baik-baik . . cuma satu aje , selagi zaki setia pada afie , selagi tu afie setia pada zaki . . :)

tersenyum walaupun hati sedih ditinggalkan zaki . .
akan afie simpan keychain tu . . hadiah pertama daripada zaki . .
dibelakang ditulis nama afie . .


click like and leave your comment here

4 pengkritik professional:

teha said... [Reply]

waa ! comel nye pooh tu mcm tuan die.. hehe

Nur Afie said... [Reply]

@teha comel ? HAHA - thanks dear . . by the way , tuan dia ? yang mana eakh ? boy or girl ? ;D

teha said... [Reply]

hahaha ! msti laa yg girl ! switt gitu !

Nur Afie said... [Reply]

@tehaOMG ! ye ke ? tak laa . . mna ade . .

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan