Friday, 17 June 2011

OMG !

Assalamualaikum !



winkwink - pemalas betul afie nie kan ? asyik lambat aje update blog nie . . dah berhabuk , berdebu , bersawang dah blog afie nie *dah start mengarut dah afie nie . . hehehe . . korang apa khabar ? mesti baik-baik aje kan ? kalau sakit , makan ubat and rehat . . :)

OMG ! entah apa-apa aje kan tajuk entry afie kali nie ? macam laa ada benda surprise sangat . . hihihi . . tak ada sebenarnya . . saje je afie buat gempak . . bukan ada apa-apa yang special pun . . :xDD

winkwink - korang , afie nak minta tolong boleh tak ? tak susah pun . . senang aje . . tapi korang tolong dengan ikhlas laa okay ? macam nie , sheda nie ex-girlfriend zaki . . dulu memang afie tak baik dengan dia tapi sekarang dah okay . . :)

sheda nie ada join contest . . so , dia perlukan liking korang . . afie sekadar membantu sheda nie . . firstly , korang kena like fanpages hawtshawls nie . . second , korang kena like picture sheda nie . . senang aje kan ? wait ! kalau korang dah siap like semua tu , jangan lupa like fanpages afie yang nie . . :)

by the way , inilah sheda . . cantik kan ? kalah afie . . ehem ehem . . so , kalau korang nak like picture tu , pastikan picture tu picture nie taw ! thanks sayang . . :)


click like and leave your comment here

0 pengkritik professional:

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan