Friday, 24 June 2011

Panggilan Manja

Assalamualaikum !

winkwink - buurrrrkkkkkkkkk ! kenyang laaa *tak senonoh betul afie . . tak cover langsung . . hehehe . . hari nie afie puasa laa . . puasa ganti . . hihihi . . nie laa akibatnya kalau tak reti nak ganti puasa awal-awal . . bila dah nak dekat masuk bulan ramadhan , baru gelabah nak ganti puasa yang lepas kan ? teruk betul *cukup mengarut afie . .

okay . . afie nie nak bercerita tentang panggilan manja . . kalau bercakap tentang panggilan manja , mesti ramai yang dah tersenyum kambing kan ? senyum kambing laa comel kan ? hahaha *serius laa afie . . winkwink - panggilan manja nie banyak taw . . kebiasaannya couples laa yang banyak gunakan . . antaranya . . :-
  • sayang - abang
  • sayang - baby
  • abang - baby
  • papa - mama
winkwink - tu aje yang afie boleh listkan walaupun banyak lagi panggilan manja . . hahaha . . macam siot aje kan panggilan manja tu ? apatah lagi kalau papa - mama . . kononnya macam dah baby aje . . dah sah-sah time tu bayangkan dah ada baby at sebelah *wuek ! nak muntah . . :xDD

okay . . lupakan niat nak mengutuk papa - mama tu . . cukup sekadar tersenyum . . tapi kalau afie , afie suka gunakan nama sebagai panggilan . . such as abang - afie . . hahaha *afie dah berangan . . parah betul perangai afie kalau macam nie kan ? :xDD



click like and leave your comment here

6 pengkritik professional:

CintaKhadijah said... [Reply]

haha.. kanda dinda lagi x bleh bla kot.. rase nak lempang doblas kali kalo dengar.. haha..

Nur Afie said... [Reply]

@CintaKhadijah HAHA . . tu laa . . over giler kalau guna panggilan macam tu . . ala-ala duduk dalam istana . . ceh !

CintaKhadijah said... [Reply]

ha..tau x pe.. haha..:P

Nur Afie said... [Reply]

@CintaKhadijah haha . . tu laa . . panggilan manja aje yang pandai tapi hubungan haram . .

ツCik Ch0kiEツ said... [Reply]

haha.. miza pnh dulu yang x bole blah.. pu3-putera XD hahaha.. tp sweet lah XD

Nur Afie said... [Reply]

@ツCik Ch0kiEツ amboi ! puteri - putera ? cayaalah miza . . hahaha . . mmg sweet ! :)

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan