Friday, 1 July 2011

Contest : I Love My Style

Assalamualaikum !

winkwink - hari nie afie terkena demam contest pulak . . hohoho . . nie contest kedua afie nak join untuk hari nie . . maybe simple but i love it . . bagi afie contest nie susah sebab afie tak ada gambar yang paling style . . just simple or buruk aje yang afie ada . . :'(


actually , contest nie di-create-kan oleh cik cm *cik cm tu stand for what ? . . winkwink - tittle untuk contest kali nie ialah i love my style . . contest nie ada beberapa rules okay . . antaranya . .
hanya terbuka kepada blogger sahaja . . kalau yang tak ada blog tapi nak join jugak , sila create blog dulu okay . 
 buat satu entry yang bertajuk Contest : I Love My Style . . letak gambar korang yang paling style walaupun gambar tu telah di-edit . . ceritakan serba sedikit pasal gambar style tu and bila dah siap , linkkan entry ke comment contest : i love my style . .

letakkan banner contest tu dalam entry . .
tagkan kepada dua orang blogger and make sure mereka tahu . . (onitsukahana & syazwani arifin)
tarikh tutup contest nie pada 24/Julai/2011 
cara pemilihan pemenang . .
 gambar korang akan di-upload-kan dalam fanpages cik cm . . bilangan likes yang banyak akan dikira sebagai pemenang . .
hadiah . .
tempat pertama akan mendapat top up RM 5 . blog pemenang akan dipromote selama empat hari dan akan menerima awards . .
tempat kedua akan mendapat top up RM3 . blog pemenang akan dipromote selama dua hari dan akan menerima awards . .
tempat ketiga hanya akan mendapat awards . .
by the way , peserta yang bertuah akan mendapat hadiah misteri tajaan kak ziana . . usha laa dulu okay blog kak ziana and cik cm . . :xDD

okay . . afie nak ceritakan serba sedikit pasal gambar afie tu . . afie masukkan gambar tu dalam contest nie sebab bagi afie , gambar tu poyo . . hahaha . . tak laa . . sebab afie suka kowt *perasan laa afie nie . . gambar nie nampak matured and afie nampak santai aje . . tak terlebih over nak perasan depan camera . . okay laa kan ? lagi satu , gambar nie menunjukkan pipi afie yang tembam ala-ala kuih terlebih mauri-pan . . gambar nie afie tak edit banyak sangat pun . . afie just edit biar nampakkan grayscale , illusion and afie letakkan link blog afie . . tu aje okay . . tak melebih pun . . :)
click like and leave your comment here

12 pengkritik professional:

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said... [Reply]

cm nak nak amek pic ni ? disble right klik kann ? errmm, upload gmbar afie kat page sy blh ?

ini link page ==>

http://www.facebook.com/pages/Officially-by-HalidaRahman/227064183989904

thanks afie ;)

Nur Afie said... [Reply]

@тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ eheh . . tak ingat pulak . . uhuks . . okayokay . . nanti afie uploadkan . .

ekin alias said... [Reply]

http://ekinojapan2910.blogspot.com/2011/06/ungly-face-contest-jom-join.html

JOM JOIN :D

Nur Afie said... [Reply]

@ekin alias winkwink - i will dear . . :)

Onitsuka_hana said... [Reply]

TQ tag..hehe hna nak cari pic yang power2 jap.:)
apa2 pun gud luck

Nur Afie said... [Reply]

@Onitsuka_hana welcome lol . . winkwink - cari taw ! hahaha . . thanks dear !

teha said... [Reply]

gudluck budak comel !

Nur Afie said... [Reply]

@tehawinkwink - ouch ! terima kasih teha . . vote untuk afie yer . . :)

teha said... [Reply]

bg link die.. sng sikit nk like.. hehe

Nur Afie said... [Reply]

@tehawinkwink - at sini afie sertakan kesemuanya . . ajak yang lain jugak okay ? ;D

http://theone-and-theonlyone.blogspot.com/2011/07/tolong-dengan-ikhlas.html

teha said... [Reply]

done like..:)

Nur Afie said... [Reply]

@teha woohoooo ! thanks yer . . ;D

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan