Friday, 1 July 2011

"Giveaway : "One Klik One Present by Lyssasecret"

Assalamualaikum !

winkwink - pagi nie afie nak join satu giveaway or contest nie . . giveaway nie di-create-kan oleh kak lyssasecret nie *magic betul nama . . i like it . . kak lyssasecret nie buat giveaway nie sebab dia nak tunaikan janji dia . . dia berjanji bahawa kalau followers dia mencapai 10k ++ , dia akan create gievaway *bestnya dapat followers banyak . . so , sekarang dia dah tunaikan *bagus betul kak lyssasecret nie . . actually , giveaway nie afie ditag oleh chomeieyza *susah betul nak sebut nama . . thanks chomeieyza sebab sudi tag untuk afie . . :)



okay . . tanpa buang masa afie yang lapang nie , afie nak join giveaway nie . . hehehe . . giveaway nie ada banner yang chantek taw . . suka afie tengok . . cun laa . . hahaha . . okay . . giveaway nie ada beberapa syarat taw . . kalau nak join tu , baca betul-betul syarat-syarat tu taw ! kang ada pulak syarat-syarat yang tak ditepati . . :D

syarat-syaratnya ialah . .
follow blog kak lyssasecret [done]
postkan satu entry yang bertajuk :  "Giveaway : "One Klik One Present by Lyssasecret" [done] 
letakkan banner diatas dalam entry [done]
pemilihan pemenang akan diundi melalui random.org *giveaway nie lebih kurang Lucky Draw laa . . [waiting]
linkkan penyertaan ke entry kak lyssasecret [done]
tagkan kepada 4orang rakan blogger atau lebih . . (happylazyeira , cik yana , cik chokie , cik kacak[done]  
winkwink - afie dah siap dah join . . mudah aje kan ? tak susah pun . . hohoho . . by the way , jangan anggap giveaway nie tak ada hadiah taw ! ada hadiahnya kak lyssasecret nak bagi . . hadiahnya lumayan taw ! memang tak sia-sia kalau siapa yang join and menang . . jom usha hadiahnya okay !

HADIAH UTAMA :

tempat pertama - RM50
tempat kedua - RM30
tempat ketiga - RM20

HADIAH SAGUHATI :

5orang akan mendapat wang saguhati sebanyak RM10 seorang

TARIKH TUTUP GIVEAWAY :

30-JULAI-2011

winkwink - lumayankan hadiahnya . . tak sabar nak tahu siapa pemenangnya . . hopefully , afie menang . . hahaha . . kalau tak menang , nak buat macam mana kan ? bukan rezeki afie laa tu . . terpaksa redha dan terima seadanya . . :)

wait ! rupa-rupanya kak lyssasecret nie ada penambahan syarat laa *patut laa nama kak lyssasecret . . banyak rahsia rupanya . . okay-okay . . nie syaratnya yang terakhir . . wajib vote kak lyssasecret at sini . . by the way , afie dah vote . . :)

click like and leave your comment here

4 pengkritik professional:

cik kacak said... [Reply]

thank you sayang tag cik kacak ;)

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/wanita-jangan-di-bilang-cantik.html

Nur Afie said... [Reply]

@cik kacak winkwink - welcome sayangs . . :)

Farahani Ishak said... [Reply]

gud luck..^^,

Nur Afie said... [Reply]

@Farahani Ishak winkwink - thanks yer . . ;D

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan