Monday, 4 July 2011

Segmen : Follow Dan Menang

Assalamualaikum !

winkwink - eh , korang ! try korang tengok blog afie nie . . makin laju tak ? banyak giler gadget yang dah remove sebab bagi afie , menyemak aje . . gadget banyak tapi nak tunggu blog loading , berjanggut laa . . winkwink - okay ! tak nak bazirkan masa . . jom follow cerita afie sekarang . . :xDD

tadi afie blogwalking . . tetiba afie ternampak satu entry yang masih panas sebab baru update . . entry nie bertajuk segmen : follow dan menang . . aik ! macam best aje tajuk kan ? so , afie gatalkan diri afie nie nak join segmen nie . . hehehehe . .

tanpa buangkan masa , jom baca dulu syarat-syarat segmen nie okay ?
wajib follow blog contest dan giveaway dan blog rawkkstylo [done]
like semua fanpages yang ada at sidebar tu [done]
buat satu entry . tajuk bebas tetapi lebih baik entry yang bertajuk segmen : follow dan menang [done]
letakkan banner nie at entry or sidebar and link-kan ke entry nie [done]
tak payah tag kepada sesiapa [okay]
terbuka kepada pengguna rangkaian maxis or celcom [celcom]
bila dah siap , link-kan link entry nie ke entry segmen : follow dan menang [done] 
tarikh tutup 31/Ogos/2011 [waiting] 

HADIAH :

TOP UP
BLOGLIST
CURSOR
HEADER 

click like and leave your comment here

7 pengkritik professional:

Asha said... [Reply]

wah! mcm best je.

Nur Afie said... [Reply]

@Ashahehehe . . memang best . . jomjom join ;D

cik kacak said... [Reply]

goodluck ;)

Nur Afie said... [Reply]

@cik kacak winkwink - thanks yer cik kacak ;D

nurul atiqah said... [Reply]

Thanks join ea :) Goodluck.

Nur Afie said... [Reply]

@nurul atiqah heyhey . . winkwink - most welcome dear . . ;D

nurul atiqah said... [Reply]

http://contest-and-giveaway.blogspot.com/2011/10/keputusan-pemenang-segmen-follow-dan.html

Sorry to say :(

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan