Monday, 6 June 2011

1st Giveaway By Shawlforyou

Assalamualaikum !

1st giveaway by shawl for you
winkwink - petang nie afie nak join satu giveaway laa . . giveaway nie afie dah join hari tu at blog lama afie tapi afie dah remove blog tu . . so , sekarang afie nak join giveaway tu at blog afie yang nie . . giveaway nie diberi nama 1st giveaway by shawlforyou . . afie nie memang gila shawl sebab tu afie nak join . . and hopefully afie menang . .

giveaway nie ada beberapa syarat taw ! antara syarat-syaratnya ialah :-


1. Buat entry yang bertajuk 1st GIVEAWAY by shawlforyou dan korang tulis tentang giveaway atau shawlforyou . [done]
2. Letak banner yang pink gila tu at dalam entry korang dan jangan lupa link-kan banner tu ke entry giveaway ni . [done]
3. Tag seramai 2 orang blogger tapi kalau nak tag lebih dari tu pun boleh tapi make sure TAG taw ! kalau rajin , sebar-sebarkan la at kawan-kawan yang lain . [done]
4. Jangan lupa jadi followers and like fanpage shawlforyou . [done]
5. Lepas korang dah buat entry tentang 1st GIVEAWAY by shawlforyou . . korang boleh tinggalkan link di komen bawah entry ni . [done]
6. Pastu zatie akan check dan jangan lupa keep update with us sampai 13 June ni . time tu zatie akan umumkan pemenang yang bertuah . pemilihan akan dibuat melalui Random.org . [waiting]


15 orang YANG BERTUAH AKAN MENDAPAT 1HELAI SHAWLS DAN 1HELAI TUDUNG EKSPRESS berharga RM50++ secara percuma . sesiapa pun boleh join giveaway ni . JOM HEBOH-HEBOHKAN .

TARIKH MULA : 1 JUNE - 12 JUNE 2011

wink-wink . . korang dah bacakan semua tu ? hadiah best tu yang akan dapat . . waahhh ! tak sabar-sabar afie nak tahu pemenangnya . . tapi afie rasa macam takkan menang aje . . urm . . okey , afie nak story sikit pasal shawl nie . . :)

sekarang dah ramai perempuan/wanita Islam yang bertudung walaupun ada segelintir yang masih belum mendapat seru untuk bertudung kan . . afie sebagai perempuan Islam yang bertudung , memang minat pada shawl nie . . bukan kerana fashion tetapi menarik . . so , sebab tu afie join giveaway nie . . shawl nie memang cantik sebab didapatkan dalam pelbagai warna yang menarik . . sekarang sudah ada belian shawl secara online seperti shawlforyou nie . . korang pun tak payah nak susahkan diri korang untuk keluar habiskan minyak kereta korang untuk cari kedai tudung yang jual shawl nie . . just search aje at google . . confirm jumpa kan ? hanya pilih , tempah and bayar secara online transfer . . senang kan ? kalau korang dengan afie , memang afie akan suggest untuk korang shawlforyou nie . . :)

winkwink - dengan itu , afie tagkan kepada dua orang blogger yang afie kenal iaitu cik kacak dan sheda . . korang berdua mesti join taw !

click like and leave your comment here

2 pengkritik professional:

SHaWLFoRYou said... [Reply]

salam dear, thnx for joining us in GA..:)
hope u r the lucky one.nt jgn lupe tunggu dan tengok sape yg bertuah di fanpage dan juga blog yer dear...<3

Nur Afie said... [Reply]

@SHaWLFoRYou wasalam sis . . welcome lorh . . hopefully macam tu laa . . winkwink - afie akan tunggu laa . . tak sabar nie . . hopefully afie menang . . :)

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan