Wednesday, 8 June 2011

Dugaan Semuanya

Assalamualaikum !

winkwink - mahu maghrib sudah . . so , sementara ada sedikit lagi masa , afie nak story . . story pasal cinta . . uhuks . . okay ke time macam nie nak story pasal cinta ? urgh ! biarlaa . . blog afie , entry afie , afie punya . . so , sesuka hati afie laa kan ? :xDD

actually , afie ada sedikit masalah dengan zaki . . tak terlalu besar masalah nie tapi mungkin akan menjadi besar . . afie tahu zaki tak suka afie shared masalah cinta kami nie tapi apa afie boleh buat ? nie tujuan sebenar afie berblogging . . bukan sekadar untuk menambah kawan tetapi jugak untuk afie meluahkan perasaan . . :'(

nie semua sebab afie . . afie tahu afie salah . . afie salah sebab afie tanya pasal lelaki lain at zaki . . bukan zaki tak kenal lelaki tu . . kawan baik dia jugak . . afie bersebab tanya semua tu . . afie tanya sebab ex-girlfriend kawan baik zaki nak tahu . . afie just tolong tanya sebab perempuan tu minta tolong . . afie memang taknak zaki tahu yang perempuan tu still nak tahu perkembangan ex-boyfriend dia . . :'(

bukan niat afie untuk menipu zaki . . tapi kenapa afie dipersalahkan ? takkan zaki still tak faham perangai afie . . buat apa afie nak tahu perkembangan lelaki lain kalau afie dah ada zaki . . tak ada guna afie nak tahu perkembangan lelaki lain laa . . please zaki . . tolong faham diri afie . . . :'(



click like and leave your comment here

0 pengkritik professional:

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan