Tuesday, 7 June 2011

What ? Malunya !

Assalamualaikum !

winkwink - selamat malam semua warga facebook blogger . . dah makan malam belum ? kalau belum , jangan makan lagi yer . . baca entry afie dulu *kejam pulak . . hari nie afie update blog lambat sebab afie tak ada mood hari nie . . semuanya gara-gara gagal dalam test motor dengan JPJ hari nie . . :'(

seriously , memang malu dan bengang afie tadi . . muka memang afie memang nampak sangat muka bengang . . dah laa afie kena ejek di fauzi , cikgu yang ajar motor tu . . sesuka hati aje dia ejek afie . . afie memang nak marah tapi sabar aje laa . . afie still ingat lepas afie test dengan JPJ tu , mama afie call . . tetiba fauzi datang at afie sebab dia nak cakap dengan mama afie . . wah ! habis semua dia cerita yang afie malas nak buat latihan *sampai hati . . mama pulak cakap yang afie memang malas . . ish . . yang afie nak tergelak masa fauzi bagitahu mama afie yang dia nak afie jadi menantu dia tapi bila dia tahu yang afie nie pemalas , so , tak jadi . . :xDD

winkwink - afie dah malas nak test dengan JPJ nie . . kalau tak lulus , habis laa . . ayah afie pulak boleh cakap yang kalau afie tak lulus , afie kena buat sampai lulus . . what ? tak sanggup afie kalau macam nie . . panas laa . . kena berjemur tengah panas . . winkwink - bawah nie picture muka tadi . . stress tahap cipan . .



click like and leave your comment here

6 pengkritik professional:

Pejah Melow said... [Reply]

a b c d e f g....tu la malas!

Nur Afie said... [Reply]

@Pejah Melow what ? MALAS ? afie tak malas macam PEJAH MELOW laa . .

kasmadiana said... [Reply]

semoga berjaya untuk JPJ TEST..all the best...:D

Nur Afie said... [Reply]

@kasmadiana hikhikhik . . terima kasih kakak . . :)

♥Putrieyman♥ said... [Reply]

aloloo...ciannye...sabar ye..hee...;)

Nur Afie said... [Reply]

@♥Putrieyman♥ kesian kan kan kan ? sobs sobs sobs . . uhuks . . sabar laa nie . . :')

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan