Monday, 20 June 2011

Nobody Is Perfect

Assalamualaikum !

winkwink - afie baru lepas buat homework physic tapi tak siap sepenuhnya lagi sebab minggu depan pulak baru ada masa physic . . so , afie masih ada banyak masa lagi untuk siapkan . . hehehe . . bukan malas taw tapi tak larat . . tangan dah letih sebab asyik menulis . . otak dah penat sebab asyik diperah *betul atau tak apa yang afie cakapkan nie ? . .

nobody is perfect . . betul laa kan ? selagi digelar ciptaan ALLAH S.W.T , tak ada yang sempurna melainkan DIA . . hanya DIA yang sempurna . . so , afie nie sebagai manusia yang diciptakan olehNya , afie tak sempurna . . afie ada kelemahan sendiri . . mungkin yang nyata atau sebaliknya *hope korang faham . .
afie memang angkuh and sombong sebab tak nak mengaku kelemahan afie sendiri . . bukan sebab takut dipandang serong tetapi afie taknak nampak lemah . . walhalnya , afie memang manusia yang lemah dimataNya . .

winkwink - afie tak pandai nak kawal emosi afie walaupun afie dah cuba sedaya upaya afie . . but , apa nak jelaskan satu perkara . . kalau afie marahkan seseorang , afie takkan pernah layan orang tu walaupun dia betul-betul depan mata afie . . by the way , afie tak suka kalau apa yang afie cakap benar , orang tak percaya . . afie paling PANTANG kalau berlaku perkara macam tu !


click like and leave your comment here

4 pengkritik professional:

Dya said... [Reply]

yes ,nobody is prefect.tapi kita perlu berusaha untuk menjadi yang terbaik kan .. =)

Dya said... [Reply]

AFIE : kamu ditag dalam blogloist yg saya baru join ,,jom join

Nur Afie said... [Reply]

@Dya betul . . nobody is perfect . . but sesetengah orang anggap diri dia tu dah terlalu sempurna . . kita just perlu berusaha untuk menjadi sempurna walaupun tidak memilik kesempurnaan sepertiNya . .

Nur Afie said... [Reply]

@Dya by the way , thanks sebab sudi tagkan untuk afie . . nanti afie joins . . ;)

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan