Tuesday, 21 June 2011

Tukar Citarasa

Assalamualaikum !

winkwink - sudah melebihi pukul 3petang . . nasib baik hari nie afie balik sekolah pukul 1.30petang . . kalau balik sekolah macam kelmarin , pukul 2.50petang , memang habis laa . . confirm penat and lapar . . korang ! rindu korang laa . . sebab tu afie update blog buruk nie . . :)

eh korang ! mulai hari nie , afie tukar citarasa taw . . hehehe . . tukar citarasa nombor handphone . . afie dah tak pakai nombor hari tu , afie dah pakai nombor lain . . masa balik sekolah tadi , kawan afie minta afie hantarkan dia balik ke rumah . . dia tak larat nak jalan . . so , disebabkan afie kesiankan dia , afie pun hantarkan aje . . tapi tak terus balik rumah , afie and dia singgah at kedai handphone jup . . dia nak top-up and afie nak beli nombor handphone . . :xDD

afie beli nombor celcom 019-941**** *lagi empat nombor menghilangkan diri . . winkwink - afie ada sebab tersendiri kenapa afie tukar nombor . . tapi afie tak boleh nak nyatakan kenapa afie tukar nombor tu . . so , harap faham . . ngeeee ~


click like and leave your comment here

4 pengkritik professional:

cik kacak said... [Reply]

you cantikkkkkk , nak number HHE

Nur Afie said... [Reply]

@cik kacak mengada laa you nie sis ! nak number ? pergi laa beli sendiri . . HAHA :) :D

cik kacak said... [Reply]

alaa , nak number you . HHE

Nur Afie said... [Reply]

@cik kacak alaa . . you bagi number you dulu . .

Post a Comment


ShoutMix chat widget
Copyright©Segala yang tercatat adalah hak milik terpelihara . By Nursyafiqa Hasnan